/ by /   Duyurular / 0 comments

587541_WhatsAppImage2017-09-26at20.33.46

Uygunluk Değerlendirmesi Sektörünün Sorun Analizi Çalışması kapsamında 2. değerlendirme toplantımızı 26 Eylül 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdik. Üyelerimizin yoğun ilgisi ve katkısıyla gerçekleşen toplantıda, başlatmış olduğumuzun çalışmalara devam ettik ve Ekim ayında Ankara’da yapılacak Çalıştay öncesi son düzenlemeleri tartıştık. Yapmış olduğumuz bu toplantılar ve çalıştaylar sonucunda test, muayene, belgelendirme faaliyetlerinin kısa ifadesi olan uygunluk değerlendirmesinin mevzuatla düzenlenmiş-düzenlenmemiş alanlar, akreditasyon, strateji-etik-kaynak, sektörel ve yatay alanlar gibi her açıdan mevcut veya potansiyel sorunlarının analizini yaparak bir rapor oluşturmak ve bu raporu belli periyotlarla sürekli güncellemek hedefindeyiz.

Toplantıya katılarak çalışmaya büyük katkı sağlayan Değerli Üyemiz Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Sayın Tahsin Öztiryaki’ye destekleri ve evsahipliği için ayrıca teşekkür ediyoruz.