4. Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Sempozyumu

11 – 12 Kasım 2016 tarihleri arasında Harbiye Askeri Müzesinde bu yıl 4. gerçekleştirilecek Uygunluk Değerlendirmesi Sempozyumu, T.C. Ekonomi Bakanlığı önderliğinde resmi ve uluslararası katılımlarla 2 gün boyunca Türk iş dünyasının kalbinin atacağı bir merkez haline gelecek.

Ülkemizde kalite altyapısının önemli unsurlarından biri olan uygunluk değerlendirmesi alanında ilgili kamu ve özel sektör kuruluşları ile diğer sivil toplum kuruluşlarının yer alacağı 4. Uygunluk Değerlendirmesi Sempozyumu, ulusal uygunluk değerlendirme sisteminin etkinliğinin ve güvenilirliğinin arttırılmasına ve uluslararası gelişimine katkı sağlamak ve sektördeki güncel gelişmelerden haberdar olmak isteyen tüm katılımcılara açıktır.

Katılım ve bilgi için ;